sunnuntai 16. marraskuuta 2014

Vuosi kuvina marraskuu Pirunpellossa

 

Vuosi kuvina. Marraskuu.

Ennen kuin menemme marraskuuhun laitan tähän linkit. Tiemme kulkee puoliympyrän muotoisesti. Kuljen yleensä sen toiseen suuntaan ja siksi olekin kuvannut sen blogiini siten.  Jos tien kulkee toisin, niin se ei juuri mairittele. Aloitin vuosi kuvina haasteen kesäkuussa 2014. Joulukuussa palaan perinteiseen reittiin.
Voithan miettiä, miten näen kuvat, saathan siihen vinkkiä esittelystäni eli oletettavasti olen myös biologi, vaikka kasvitiede onkin ollut pääaineeni. Ei niin, että en olisi halunnut valmistua eläintieteestä, elämä vain meni toisien suunnitelmien mukaan. Kyllä tuon maiseman katselu enemmän etoo kuin ilahduttaa. Onneksi tien voi kulkea toisin, jota ryydittää kartanomiljöö,pellot ja sen puiset saarekkeet ja meri, meri, merenlahti ja rakas ruovikkoni ei siis kaislikko.

Kesäkuu Luonnon herätessä

Heinäkuu  Kellojen kukintaa

Elokuu Sadon valmistuessa

Syyskuu Syysvärien kehittyessä

Lokakuu Syksyn väriloistossa
 

 


 

 


 
 

 

 


 

  
Havaitsetko mutkan puussa jotain jo nyt? 
 


 


Näihin maailmanlopun näkymiin sopii  myös tien Halloween koristus. Näkymät eivät silmiä hivele, mutta onneksi tien voi kulkea toiseen suuntaan. Kuvattu 16.11.


2 kommenttia:

 1. Olet ryhtynyt aikamoiseen urakkaan. Kauniisti olet kuvannut vuodenaikojen vaihtelun. Marraskuu on synkkää tai ankeaa aikaa, mutta onneksi kuljetaan kevättä kohti... Asut kauniin maalaismaiseman keskellä.
  Vekkuli halloween koristus... voisi vaikka pelästyä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin tiellä on kaksi suuntaa, kyllä tuo maalaismaisema enemmän vetoaa. Tuo Halloween ilta oli hurja, lähdimme kauppaan, ja haamuja rypi ojissa kynttelien varassa. Täydellinen pimeys, kun katuvaloja ei ole.

   Poista

Ilahduta minua kommentilla!