torstai 24. maaliskuuta 2016

Iloista pääsiäistäToivotan kaikille hyvää pääsiäistä ja ihania lukuhetkiä.

Jossain vaiheessa päästän itseni vapaalle ja etsin lukuiloa kuvan kirjoista. Ensiksi on saatava käsis valmiiksi ja tämä ilta meni huiman Spectren kanssa.
Monena pääsiäisenä olen katsonut YLE:n opetusohjelman nimeltä Suomalaisia kuvia. Se on valtavan hyvä. Löysi sen aikoinaan taidehistorian luentojen kautta.

Aloittelin eilen Pulkkisen kirjaa Puhu Eevalle. Woolfia olen lukenut muutaman viikon ajan. Woolf vie oman aikansa, sillä luen sitä selaamalla kirjoja, joihin hän viittaa. Todella mielenkiintoisia kirjoja tänä keväänä. Hämmentynein olen kotimaisista mieskirjailjoista, joiden nimet eivät sano minulle kerrassaan mitään. Olen kerännyt varmaan viisi tällaista kirjaa lukupinooni. Kotimaista kirjallisuutta olen lukenut todella vähän tänä vuonna. Bargumin bloggasin tämän vuoden puolella. Rannelaan tutustuin viime vuonna ja ihastuin lukemaani. Lukupinoni onkin hyvin mielenkiintoinen.


18 kommenttia:

 1. Hyvää pääsiäisen aikaa ja lukuiloa sekä tsemppiä käsiksen kanssa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Mai. Aamulla oli varhainen herätys. On tämä meno muuttunut. Muistan lapsena yhdet synttärini, kun sain vain lahjoja, mutta synttäreitä ei voinut pitää. Pitkäperjantai oli ankea. Jätimme kauppareissun tälle päivälle, korjaaja tuli 7.00 ja vaihtoi pumpun, joten taas lämpiää. Jos kauppareissun jälkeen tekisi viimeiset korjaukset ja sitten saisi lukea.

   Poista
 2. Pupuja, puhtia käsikirjoituksen kimpussa, ynnä leppoisia lukukotvasia ja hyvänmielenhyrinöitä:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Takkutukka. Ja sinulle kävin toivottamassa myös hyvää pääsiäistä.

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Kiitos Sirpa. Iloista pääsiäistä ja kevään odotusta.

   Poista
 4. Hyvää pääsiäistä ja antoisia lukuhetkiä!

  VastaaPoista
 5. Aah puuh, kolmen päivän viikonloppu edessä. Ei tee pahaa rauhoittua ennen kevätkohinaa. Hyvää rentoutumista sinullekin ja kirjoitusintoa myös!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sinun tiesi oli aika mutainen. Kaikkea hyvää sinne. Teillä on varmaan jo ihanaa siellä.

   Poista
 6. Hyvää pääsiäistä myös sinne! Mua kanssa kiinnostaa tuo Woolf, oli lainassa aiemmin, mutta en päässyt lukemaan, aikaa vaativa kirja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen Woolfin kanssa todella hidas. Minusta on mielenkiintoista kaikki se, mitä hän kirjoittaa kunkin kirjan ilmestymisestä, ajankuva jne. Savukeidas tekee huiman työn.

   Poista
 7. Hienoja kirjoja luet. Hyvää pääsiäisen aikaa, Ulla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuntuvat hyville. Minulle hieman oudompia. Rannelalta luin edellisen ja ihastuin. Ja Woolf on ollut tärkeä minulle pitkään.

   Jostain syystä tänä vuonna minun lukupinossa on aika vierasta joukkoa, siis kotimaisia miehiä. Nimet eivät sano mitään.

   Olen lukenut vasta yhden kotimaisen kirjan tänä vuonna eli Bargumin. Tosin luin kotimaisen dekkarin ja laitoinkin nettiin, mutta otin pois. Tajusin vasta lukiessani, että on kotimainen. ymmärtääkseni saa laittaa vasta 31.3. Helppo muistaa oma synttäri.

   Iloista pääsiäistä ja kevään odotusta.

   Poista
 8. Hyvää pääsiäistä ja lukuiloa sinulle!

  VastaaPoista
 9. Vastaukset
  1. Kiitos Katriina. Iloista pääsiäisen aikaa sinulle.

   Poista

Ilahduta minua kommentilla!