Isohapero
Russula paludosa
Isohapero
on oma lempparini. Helppo tuntea ja satoisa.
Ai, että olen erehtynyt aiheesta?
En, kyllä tämä on kirjapostaus, hieman erilainen vain.
Ai, että olen erehtynyt aiheesta?
En, kyllä tämä on kirjapostaus, hieman erilainen vain.
Ykkösluokan herkkutatti, varhainen on.
Haperoita en ole vuosiin kerännytkään, olen ollut hyvin tatti-kantarelli-rousku-suppis-torvisieni-linjoilla, haperoista sienikautta voisi aloitella ihan hyvin, kiitos muistutuksesta :D
VastaaPoistaIsohapero kannattaa opetella. Se on satoisa ja helppo. Pitää huomioida sen kasvupaikka. Se on yhtä mieluinen minulle kuin herkkutatti tai kantarelli.
PoistaKiva postaus. Nuo kuvat loivat loistavat. Aidot sienet edustalla ja kirjan kuvat taustalla.
VastaaPoista;) Ja samasta paikasta. Viime vuonna löytyi aiemmin, mutta herkkari on aikainen, sillä en muista aiemmin löytäneeni näin varhain. Kantarellit ovat ok. Isohaperoita odotin.
PoistaOnko tämä nyt se The Book?
VastaaPoistaOh yeah! Kiitos Mai.
PoistaKomeita sienikuvia! Jostain syystä minun on vaikea erottaa sieniä tosistaan paitsi joku korvasieni ja kärpässieni ovat helppoja :D Ja kantarelli. Mutta moni muu näyttää ihan samalta.
VastaaPoistaNoidenkin erottamisella selviät. Me kerätään hyvin suppeasti lajeja. Enemmän se on koiran kanssa olemista. Herkkutateista pidetään huoli, että saadaan ne.
PoistaSinulla ei taida olla siellä edes parhaimmat sieniapajat siellä.