keskiviikko 1. huhtikuuta 2015

Blogitauko


Kirjapostauksia tulee nyt jonkin aikaa hieman epämääräisesti.  Voisi vaikuttaa ihanteelliselta, että on vain aikaa lukea, mutta huomaankin olevani vaativa lukija. En osaakaan keskittyä, kun toinen pitää jotain toosaa auki.  En pystykään muokkaamaan lauseita melussa. En keksinyt eiliselle synttäripäivälleni mitään mielenkiintoisempaa tapaa kuin hakeutua lääkäriin, ja se olikin sentään vielä järjellistä Helsingissä Laaksossa. Kaikki järjellisyys päättyikin siihen, että jouduin Porvoon sairaalaan, vihaan paikkaa. Uskoin, että lakimuutos olisi auttanut, mutta kukaan ei tiedä. Pienessä huoneessa tv päällä aamusta iltaan – täysillä. On kivaa. Aivot narikkaan. Minä joudun kuuntelemaan kaiken roskan ja suomea ikävöi. En katsoa yleensä ikinä tv. Kärsin kuumeesta viime perjantaista lähtien ilman muita oireita. Ja diagnoosi oli munuaistulehdus. 

Luultavasti täällä pystyy lukemaan vain chick litiä tai dekkareita, sillä keskittymään tässä melussa en kykene. Yksi ihminen voi terrorisoida toisen olon.

JK. Diagnoosin korjaus: Munuaisaltaan tulehdus.

34 kommenttia:

 1. Sairastelu on aina todella kurjaa. Pikaista paranemista sinulle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vapaudenriisto on karseaa. En osaa olla jouten.

   Poista
 2. Auts, munuaistulehdus on ikävä, jos sairaalaan asti joutuu. Nimim. kokemusta on. :( Mutta toivottavasti hoidot tehoavat ja vointi kohenee.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Korjasin tuohon loppuun diagnoosin, kun olin kuunnellut tarkemmin. Tylsistynyt olen jo nyt.

   Poista
 3. Voi ei, kamalaa, jos ei saa omaa rauhaa lainkaan. Voimia ja pikaista paranemista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä tykkään niin hiljaisuudesta. Ei kuulostane hyvälle, kun sanon, että Ian McEwan ja Sadie Jones eivät suju. Sen sijaan 2 chick litiä meni. En voisi kuvitella itseäni noita lukemassa. Olisi edes tauko puhelimessa tai toosissa.

   Poista
 4. Voi miten kurjan taudin lykkäs! :(
  Pikaista toipumista!

  VastaaPoista
 5. Parane pian. Ja yritä kestää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Kasailen hermojani. On tämä oma läppäri luxsusta.

   Poista
 6. No, onpas kurjaa. Yritä kestää meteliä, ja ennen kaikkea: voimia toipumiseen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Ei täältä poiskaan pääse. Ei ole kivaa.

   Poista
 7. Paranemista!
  On todella harmillista sairaalassa olla kun huonekaveri(t) haluaa katsoa kaikki typerät TV-ohjelmat. Pitäisi ehkä olla omat kuulokeet ja musiikkia. Koita kestää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Viimeksi yksi kertoi katsovansa vain suomenkieliset ohjelmat ja minä sanoin katsovani vain tekstitetyt, tosin en kaipaa niitäkään. Nyt sentään ollaan hiljaa toisillemme.

   Poista
 8. Voi ei, hyvää ja pikaista paranemista!

  VastaaPoista
 9. Voi ei, pikaista paranemista! Onneksi sentään tajusit lähteä lääkäriin, tuo on vaarallinen tauti.

  VastaaPoista
 10. Voimia paranemiseen! Tiedän miltä tuntuu kun yhtäkkiä joutuu jäämään sairaalaan moneksi yöksi, tosi pelottavaa. Onpa törkeitä huonetovereita jos ei ollenkaan huomioi muita huoneessa olijoita :(. Toivotaan että sairaanhoitaja saa elämöijät aisoihin.

  VastaaPoista
 11. Voi ei! Toivottavasti huonekaveri vaihtuu tai paranee kotiinlähtökuntoon, niin että saat nauttia sairaalan 'täysihoidosta' hiljaisuudessa. Ja tärkeintähän on tietysti, että paranet itse kotiinlähtökuntoon.
  Voimia!

  VastaaPoista
 12. Onpa kurjaa, toivotan nopeaa paranemista ja selviämistä siinä melussa.

  VastaaPoista
 13. Arvatkaapa, kumpikin sai lähteä huoneesta, se oli kirurginen osasto ja tarvittiin parempaan käyttöön. Nyt minä olen mellakoija, kaveri nukkuu ja minun elämä vasta alkaa. Puhelin äänetön, naputan konetta kamalassa asennossa ja arvailen näppäimiä ja käännän sivuja hitaasti. En halua häiritä toista, vanhempi henkilö ja ystävällinen, tarjosi vierastuolia miehelleni. Menetin kuumeenikin, eilen 39.3 ja tänään 36..
  Huoneen näkymä on ruma sisäpiha, edellinen oli saaristotie ja Ruskis eli oma kotitie. Oli tosi kiva katsella, kun mies käveli Hallan kanssa tiellä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sinähän olet jo paranemaan päin, pääset ehkä kotiin pääsiäiseksi, jos CRP laskee normaaliksi.

   Poista
 14. Onpas kurja sairastaa! Tsemppiä ja pikaista paranemista!

  VastaaPoista
 15. No voihan tauti :(
  Toivottavasti olet paranemaan päin.

  VastaaPoista

Ilahduta minua kommentilla!