sunnuntai 21. joulukuuta 2014

Vuosi kuvina: Joulukuu & Elokuvia pukin konttiin


Vuosi kuvina: Joulukuu 


 


 

 


Lahjaideat

Kirjoitin tänne blogitekstin elokuvasta Berliinin taivaan alla. Mainitsen tuossa myös joitakin parhaimpia elokuvia.
Puuttuuko sinulta pukin kontista vielä lahjoja? Jotkut elokuvat ovat sellaisia, että ne pitää omistaa. Tässä joitakin omaksi hankittuja.1.Vettä elefanteille perustuu Sarah Gruenin samannimiseen kirjaan.
2. Midnight in Paris
Ohjaus Woody Allen

Esittelytekstissä sanotaan, että Pariisi on keskiyöllä ihmeellinen. Elokuva on taianomainen retki, jossa kohtaa niin Hemingwayn kuin Picasson.3. Julie & Julie
Meryl Streep elokuva. Kulinaarisuuden nautintoa, ruokaa ja blogia täynnä.4. Kaunis mieli on elokuva rohkeudesta, rakkaudesta ja intohimosta.


5. Full Frontal

Elokuva elokuvan tekemisestä.


2 kommenttia:

 1. Ihanan valoisia kuvia. Täällä meilläpäin (Oulussa) on ollut niin harmaata koko joulukuun, siis silloin kun ei ole säkkipimeää. :) Onneksi saatiin juuri vähän lunta, niin tuli valoisampi yleisilme luontoon.

  Midnight in Paris on ihana!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin täälläkin. En saa arkisin päiväkuvia, vain la ja su. Tänään oli kaunis päivä. Muistan Oulun, asuin 88-95 siellä. Ja aah minulla oli kitinvärinen untuvatakki ja valkoiset karvanahkasaappaat. Ja ne lumivallit kaistojen välillä.

   Ihanaa, että pidit tuosta elokuvasta. Se on taianomainen. Kun se auto jolkottelee pitkin Pariisin katuja keskiyöllä ja vie kulkijat toiseen todellisuuteen. Oli pakko saada leffa omaksi

   Poista

Ilahduta minua kommentilla!