maanantai 11. tammikuuta 2016

Ompun David Bowien suosikkikirjat -haasteOmpun David Bowien suosikkikirjat -haaste

 

 Ompun haasteen löydät täältä. En voinut vastustaa tämän kuvan laittamista.

En ollut kaavaillut lisähaastetta enää, mutta tämä on pakollinen.  Täällä on Kirjasammon lista David Bowien suosikkikirjoista. (tässä vain suppea lista). Täydellisemmän listan löydät täältä.  Lista on minulle hyvinkin tuttu, joten löydän luettavan helposti.

Haasteen säännöt:

Tavoitteena on lukea ainakin yksi Bowien suosikkiteoksista hänen muistoaan kunnioittaaksemme.

Haaste alkaa tänään 11.1.2016 ja postaukset julkaistaan sitä mukaan kuin on jonkun Bowien suosikeista lukenut. 
Hashtag: #DavidBowieFaveLit

-

Enempään minusta ei sitten olekaan. Surullista.

Oliko sinulla suosikkikappaletta?

Minä pidin mm.

Lady Grinning Soul, Heroes, China girl, Alabama song, Wild is The Wind, The Man Who Sold the World, Port of Amsterdam ja monesta, monesta muusta.

Voin pahoin jouluisin, kun joku suomalainen laulaa Pientä rumpalipoikaa kuin tamppaisi mattoja. Jätettäisiin kappale osaajille, sillä Bowie osaa sen.

Toiseksi, olisiko nyt kunnollisen elämäkerran aika? Minulla taitaa olla kaksi, kumpikin surkeita. En ole kiinnostunut lukemaan tekijän mielipiteitä hyvistä biiseistä. Toinen opushan toteaa suoraan, että kohde ei ollut suopea teokselle. Sivumäärä voisi kertyä ihan muusta kuin diskografiasta. 
Että teoksen jaksaisi lukeakin.Käännöskirjahan on ainoa mahdollisuus. Joku kohteen tuntenut. Se ei ihan riitä, että ollut kerran tai toisen kuulemassa. Meitä on paljon, jotka eivät tarvitse biisitietoutta.

Pääosin musiikkini on sähköisessä muodossa, mutta tässä jotain kuvitukseen.


8 kommenttia:

 1. China Girl, Ashes to Ashes, Absolute Beginners, Starman ja Thursday's Child kuuluvat suosikkeihini. Olipa surullinen uutinen tällä päivälle. :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yllättävä uutinen. Kyllä nimen luki parikin kirjaa. Ihania nuokin mainitsemasi kappaleet.

   Poista
 2. Kyllä meni aamusanat vähän sekaisin, kun aloitin päivää ja etsin ihan muuta tietoa ylen sivuilta. Surullista, Bowie oli hieno muusikko ja kaikkea. Näin Helsingissä 90-luvulla keikan. Suosikkini on Let's Dance ja Man who sold the world ja Heroes, nyt ainakin ekaksi tulee mieleen.

  VastaaPoista
 3. Ihanaa, että sinäkin osallistut <3 En voi oikein vieläkään uskoa todeksi tapahtunutta, mutta pakko kai se on. Harmi, etten ikinä ehtinyt näkemään Bowieta livenä... Suosikkikappaleita on monia, esim. Space Oddity ja Ashes to Ashes.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sisäinen pakko. Onneksi lista oli tuttu ennestään, että oli helppo lähteä mukaan.

   Poista
 4. Bowie oli yksi suurimmista ja hänen kirjalistansa aivan uskomaton, mutta minulta tämä haaste menee nyt ohi. Vähennän haasteisiin osallistumistani entisestään, tuntu, etten koskaan saa niitä kunnialla päätökseen.

  Davidin kirjalistaan kyllä palaan...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haasteita on tarjolla paljon. Tein niihin selvän rajauksen heti vuoden alussa, joka helpottaa hieman. En tosin anna haasteiden vaikuttaa lukemiseen eli luen ja sijoitan kirjan haasteeseen, jos sopii.

   Poista

Ilahduta minua kommentilla!