lauantai 14. kesäkuuta 2014

Kirjabingon takut

 Le Masque Rougen Kirjabingo on hieman vaiheessa. Se vaikutti aluksi helpommalle kuin onkaan.


 
Vahvimmalle näyttää tuo Kannen perusteella-Tositarina-Kannen eläinkuva - Dekkari luettu. Rivistä puuttuu Palkittu kirja avoin. Mistähän keksin tuon palkitun?
 Järkäleitä minulla on kyllä kasattuna pinoon.
Sen sijaan Sarjakuvaa, E-kirjaa ei ole tulossa ja TBR-listan kasaus kesken.
 
Tässä kesän pinoa, jota pitäisi saada luettua. Joitakin nielee 19.6 kirjamaraton. Ja eikö niitäkin ole toinen heinäkuussa?  Eksyin tänään Suomalaisen aleen ja napsin pokkareita ja kirppikselle. Zivagon ostin, kun oli niin hyväkuntoinen, olen lukenut sen kauan sitten ja leffankin nähnyt. Pitää olla lukemattomia vaihtoehtoja kesään. Tämä on niin uskomaton kaupunki, että kirjasto on kesälauantaisin kiinni ja perjantaisin ovet sulkeutuvat aina jo 17.00 ja arkisin 19.00. Ei tuohon ole koskaan tottunut, kun on itse työskennellyt kirjastoissa lauantaisin ja iltaisin kirjastot sulkeutuneet 20.00 arkisin.


16 kommenttia:

 1. Oi, onpa sinulla siinä herkullinen kasa kirjoja! Eiköhän noista jo jotain tule maratonilla luettua. Valontuojathan luin äskettäin loppuun, se oli hieno. Mitfordin tyttöjä kehun myös, melkoista elämää ovat sisarukset eläneet.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen selaillut Valontuojaa ja Mitfordin tyttöjä. Toisen luen 19.6. Olen säästänyt noita sopivaan hetkeen. Luin sinun arviosi Valontuojasta. En ole halunnut kiirehtiä sen kanssa.

   Poista
 2. Ihanan näköiset pinot! Pitääkin käydä suomalaisen kautta hakemassa Munron kirjoja. Vish Purit olen lukenut ja niistä pitänyt, tänä kesänä tulee luettavaksi kolmas osa! Tuulen varjo myös mun kesäkirjana, odotan innolla lukemista...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen lukenut Munroja kirjastosta, mutta napsin nyt noita omaksi. Minulla ei ole aavistuskaan, mihin Vish Purit vie minut. Uusimman sain kustantajalta, yhden ostin ja yksi puuttuu. Minulta uupuu myös Taivasten vanki. Toivoin löytäväni Hemingwayn Nuoruuteni Pariisi, mutta sitä ei ollut. Kauppa on niin piskuinen, en tiedä, jos valikoimat vaihtelevat eri myymälöissä.

   Poista
 3. Palkitun saat Munron kirjasta, sillä Munrohan sai Nobelin 2013. Nobel annetaan koko tuotannosta. Tai jos tuo Lundbergin kirja on Jää, joka oli vuoden 2012 Finlandiapalkinnon saanut kirja.
  Olen lukenut Lundbergin, Läckbergin, Munron ja Samartinin kirjat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai kun sinä Mai olet ihana. Pelastit iltani. Tuo Lundberg on todellakin Jää. Lundberg lienee myös porvoolainen. Ja minä luin juuri Munron. Eli minun pitää saada luettua Mitford kirjamaratonissa. Minä pidän Läckbergin kirjoista.

   Poista
 4. Minulle hankalia ruutuja ovat ruokakuva kannessa, tbr-listan viimeinen (kun ei ole sitä listaa) ja ehkä e-kirjakin, kun ei ole lukulaitetta. Mutta voihan lukea vaikka koneen ruudulta. En tosin ole ottanut paineita tästä bingosta, vaikka nyt edes se yksi rivi ols kiva saada aikaiseksi. :)

  Ihanat kirjapinot! Ostin juuri Valontuojat itselleni, ja ehkä se tulee tässä kesän aikaan luettua. Tsemppiä vaan kovasti maratoonille. Itse olen muussa kiinni, mutta ehkä sitten heinäkuussa... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ruokakuva olisi paha. Varmaan tuolla kirjahyllyssä olisi sellainen, mutta ei nyt innosta. Yksi rivi olisi kiva saada. Läckbergin luen sinun haasteeseen, kunhan selviän Kulkevasta varjosta... jos selviän. Ei ole helppo.

   Poista
 5. Meinasin ehdottaa Valontuojia, sillä se on saanut Booker-palkinnon, mutta saitkin jo Mailta hyviä vinkkejä.

  Kesän lukupinosi vaikuttavat todella kiintoisilta. En ole mitään tainnut noista lukea, mutta moni kyllä kiinnostaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Valontuoja kuuluu tuohon ensisijaiseen lukupinoon. Se vaikuttaa tosi kiinnostavalle. Yritin valita erilaista luettavaa kesäksi. Osa on minullekin hyvin outoja.

   Poista
 6. Tuo bingosihan on jo ihan hyvässä vaiheessa :-) Minäkin tykkäsin Mitfordin tytöistä kertovasta kirjasta (ja luin perään heidän Jean D'Ormessonin trilogian, jonka kyseiset tytöt inspiroivat - vielä parempi) ja Valontuojatkin oli tosi mielenkiintoinen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moni on tykännyt Mitfordin tytöistä. Odotan sen lukua. Tuo trilogia ei sano mitään, ei liene suomeksi? Valon tuoja innostaa, yllätyin, siinä oli noin 500 sivua enemmän kuin oletin. Oletin sen ohueksi.

   Poista
 7. Hyvinhän tuo bingo etenee. Minäkin päätin yrittää, ainakin yli 500-sivuinen kirja ja lastenkirja onnistuvat! :)

  Kirjapinosi ovat vaikuttavat. Aivan sormia syyhyttää...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tänään tein vielä muutoksen. Järkytyin eilen löydöstäni. Kirja on päässyt ilmestymään tietämättäni. Kuittaan tuolla palkitun ja saan Nobelin luettua. Edellyttäen, että ehdin hakea tuon kirjan kirjastosta. En pysty käsittämään, että en omista tuota.

   Poista
 8. Bingosihan etenee järjestelmällisesti ja kiinnostavasti. Mahtava lukukesä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei näytä pahalle. Luettava maratonissa Mitfordin tytöt ja eilen löytämäni kirja, kunhan saan sen kirjastosta.

   Poista

Ilahduta minua kommentilla!