perjantai 1. toukokuuta 2015

Arvonnan tulos ja vuosi kuvina maaliskuu ja huhtikuu


En halunnut jättää Vuosi kuvina juttua kesken, joten laitan ne yhdessä. Sattuneista syistä pääsiäisen takia kuvien laittaminen jäi.

Joten tässä Vuosi kuvina: maaliskuu ja huhtikuu.
Oikeastaan viime kesän kuvissa ympäristö on sellainen kuin sen haluaisi nytkin olevan. Rahaa pitää saada, mutta miksi puita ei kerätä pois? Nuo mätänevät kasat eivät silmiä hivele.

Kirjan ja ruusunpäivän arvonta

Mutta näin kevään ja toukokuun ensimmäisen päivän illan iloksi Kirjan ja ruusunpäivän arvonnan tulos. Kari Hotakaisen kirja Kantaja lähtee Kirsille. Onneksi olkoon.
 

 
 Vuosi kuvina huhtikuu
 

 

 

 

 

  

 

 
 Vuosi kuvina huhtikuu

 
 
 
Tämä kyltti varoittaa vaarasta, kyse ei ole vihaisista lapsista. Autojen olisi tarkoitus ajaa lasten takia rauhallisesti. Toki me osaamme sen. Sen sijaan posti meinasi pamauttaa täysillä päin meitä viime kesänä. Se, että käy seuraavana päivänä anteeksi ovella on vähän haaverista, jonka tämä oli aiheuttaa. Itse meinasimme karauttaa kerran hirven kanssa yhteen tällä piskuisella hiekkatiellä juuri tämän kyltin kohdalla.


 


 

 


4 kommenttia:

 1. Teillä jo hieman vihertää huhtikuun kuvissa... voi että, Oulussa ei moista vielä näy. Kevät etenee tuskastuttavan hitaasti, tuntuu ettei mitään muuta tapahdu kuin että lumet ovat sulaneet. Pitää toki olla tyytyväinen ettei vappuna tullut lisää lunta. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muistan opiskeluajat. Vapuksi oli päästävä Stadiin Oulusta. Kaikki on niin suhteellista, katselin Ahvenanmaan kuvia, kun Seita esitteli Ahvenanmaan kevättä. Kukassa kevätesikko, vuokot jne. Meillä kukkii pihassa valkovuokko, kiurunkannus, näsiä jne. Jouluruusu lopettelee kukintaa. Niin ja mun pinkkivuokko.

   Poista
 2. Kantaja saapui perille, kiitos vielä kovasti! :)

  VastaaPoista

Ilahduta minua kommentilla!